Сок от ябълка и мандарина

Ябълковият сок бързо променя цвета си, след като бъде изстискан. Веществото, което е причина за киселия вкус на мандарината, поддържа в нормално състояние цвета на ябълковия сок. Смесването на равни части сок от ябълки и […]

Read More

Коментарите са изключени

Сок от нар

Нарът съдържа много от женския хормон естроген, който, ако бъде инжектиран продължително време, често причинява странични ефекти и други болести. Но естрогенът в нара никога не предизвиква странични ефекти, нито съдържа отрови.

Ако си купувате […]

Read More

Коментарите са изключени

Сок от грозде

Най-добрият гроздов сок се получава от корейското диво грозде, а сортовете Campbell или kyoho не се препоръчват.
Предлаганият на пазара гроздов сок е подложен на топлинна преработка, което означава, че след 3-6 месеца съдържащият се в […]

Read More

Коментарите са изключени

Сок от кудзу

Dongui Bogam (класически корейски труд по медицина) описва свойствата на кудзу така:
„Веществото е гладко и хладно. Сладко е, без отрова. Помага при главоболие и освобождава от алкохолната отрова като разширява порите и отделя пот. Възражда […]

Read More

Коментарите са изключени