image01

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди, като цената на услугата а за сметка на Търговеца. Доставка за страната се извършва в рамките на 3 работни дни*. Доставки за рамките на София се извършват в рамките на 2 работни дни*.

Стоката се изпраща заедно с приложена фактура и гаранционна карта.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 3 работни дни.

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо дa се свържете с нас, за да посочите името на получателя и точен адрес за доставка – Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

ВАЖНО! 
При получаване на пратката, независимо дали ще заплатите чрез наложен платеж или банов превод, задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера! Отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

 Свържете се с нас на телефон: +359 882 012 449, или ни пишете на имейл: lilyely@yahoo.com, за да ни информирате за случая.