Всеки може да направи следния лесен тест, за да разбере доколко добре се смилат растителните влакна на зеленчуците и плодовете, като постави получената в резултат пулпа във вода.

На първата снимка ситно и равномерно смлените растителни влакна се виждат, когато пулпата бъде поставена във вода. Качеството на смилане на фибрите е пряко свързано със степента на извличане на сокоизстисквачката.

step-1

Технологията SHG, включваща в действие системата от два елемента, смила много ситно продуктите, както може да се види.

Втората снимка показва резултата, получен със сокоизстисквачка, направена отчасти от неръждаема стомана и отчасти от пластмаса.

step-2

Така не може да се извлекат жизненоважните ензими, намиращи се дълбоко навътре в растителните влакна, защото фибрите на зеленчуците не се смилат лесно.

Третата снимка показва вида на растителните влакна, когато се използва само един елемент. Повечето растителни влакна са останали цели дори след извличането на сока.

step-3

Патентовано триетапно изстискване на сока със серията Angelia

Tриетапният процес на изстискване със сокоизстисквачката с два елемента ще извлече и последната капка сок от продуктите и ще ви осигури истинския сок.

three-stages

Благодарение на събираните в продължение на трийсет години знания и ноу-хау, сокоизстисквачките
Angel ще извлекат сока дори от твърди семена!

По-икономично и по-дълго използване на сокоизстисквачките Angel

  • Нужни са 1 600 мл дневно за четиричленно семейство, за да може всеки да консумира по 2 чаши (от 200 мл) сок на ден. Като осигуряват 80-92% по-голяма ефективност от другите сокоизстисквачки при извличането на сока, сокоизстисквачките Angel намаляват разходите за продуктите, от които се прави сок.
  • Известните производители на кухненски съдове в САЩ и Европа използват неръждаема стомана, за да увеличат живота им. За производството на сокоизстисквачките Angel също се използват неръждаеми стомани.
  • Пийте натурални зеленчукови сокове и се радвайте на здраве, което не може да се купи с пари. Angel Co. Ltd. винаги ще служи на клиентите си с уважение към живота и любов към човечеството.

Висок процент на извличане на сока от луксозната Angelia!

food value

Горната графика представя сравнението на извличането на сока от сокоизстисквачката Angel с други сокоизстисквачки. Технологията MSE на сокоизстисквачката Angel с два елемента, дълги 22 см, произвежда с цели 58% повече сок от сокоизстисквачки на други компании.

Сокоизстисквачките Angel гарантират, че с времето ще спестите пари, защото ще ви осигуряват повече сок от същото количество продукти.

Висока хранителна стойност чрез луксозната Angelia!

lscs mse

Горната графика демонстрира преимуществото на сокоизстисквачката Angel. Тествали сме различни типове сокоизстисквачки, но никоя не може да достигне постиженията на сокоизстисквачките Angel.

Технологията LSCS на сокоизстисквачката Angel с два елемента, дълги 22 см, произвежда цели 17 пъти повече калций и 5 пъти повече магнезий от другите сокоизстисквачки. Никоя друга сокоизстисквачка на пазара не може да се мери със сокоизстисквачките Angel.